Logga in
Färg: 0008

Sebra

Drikkedunk, Pixie Land

139 SEK
Drikkedunk, Pixie Land
Sebra
Drikkedunk, Pixie Land
139 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Transparent barndrycksflaska med illustrationer från Sebras tema Pixie Land - en berättelse om minivæserne pixierne och skogsgolvets många glädjeämnen.
Matcha dryckflaskan med lunchlådan som också tillhör Pixie Land-kollektionen.


Den här drinkflaskan för Barn är perfekt som vattenflaska för skolor, förskolor och Sporter när törsten slår till. Det avtagbara locket är i fullfärg och flaskan är transparent med illustrationer av Pixie-folket som håller varandra i sina händer. Dricksflaskans pip kan dras upp och flaskan rymmer upp till 425 ml vätska. Tänk på att ditt barn inte biter i pipen.

Rekommenderad ålder: 4 månader+Rengöring: produkten kan diskas i diskmaskin – max. 65 grader i den övre korgen. Rengör produkten före första användning.

Produkten tål frysning.

Produkten är BPA-fri.

För ditt barns säkerhet och hälsa. VARNING! Använd produkten endast under vuxen tillsyn. Kontrollera produkten varje gång före användning. Kassera vid första tecken på skada eller slitage. Kontrollera alltid vätskans/matens temperatur före servering.

Produkten är märkt med Glas s och gaffelsymbolen, vilket innebär att produkten uppfyller kraven för material som kommer i kontakt med livsmedel.

Sebra kontrolleras av den danska Food and Food Administration, eftersom företaget Tallrikar, skålar, Muggar och Bestick – allt så kallat material för livsmedelskontakt. Idag har Sebra bästa möjliga danska kvalitetsstämpel i förhållande till livsmedelssäkerhet.

På temat Pixie LandPixie Land, tar barnet in i en mysig och nostalgisk berättelse om den lilla minivæsner Pixierne, som med stor entusiasm rör sig mellan skogsgolvplantor, bärbuskar, fallna ekollon och kastanjer. Naturen och skogens magi skapar utrymme för att fördjupa dig i, och med mariehøns, gräshoppor och andra trovärdiga kabeldjur som trogna hjälpare samlas Pixis i naturens många Presenter. Pixie Land handlar om gemenskap och att ge. Det är en värld där det finns tid att låta ditt sinne vandra, där det finns utrymme för kontemplation, och där spänningen att hitta en mogen jordgubbe eller ett lejon verkligen är kärnan i allt.
Loading...