Logga in
Färg: 0008

Sebra

Drikkedunk, Dragon Tales

139 SEK
Drikkedunk, Dragon Tales
Sebra
Drikkedunk, Dragon Tales
139 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Transparent barndrycksflaska med illustrationer från Sebras tema Dragon Tales - en berättelse om drakar och riddare.
Matcha dryckflaskan med lunchlådan, som också tillhör Dragon Tales-samlingen.


Den här drinkflaskan för Barn är perfekt som vattenflaska för skolor, förskolor och Sporter när törsten slår till. Det avtagbara locket är i fullfärg och flaskan är transparent med illustrationer av en drake och en riddare i en skog. Dricksflaskans pip kan dras upp och flaskan rymmer upp till 425 ml vätska. Tänk på att ditt barn inte biter i pipen.


Rekommenderad ålder: 4 månader+Rengöring: produkten tål maskindisk – max. 65 grader i den övre korgen. Rengör produkten före första användning.

Produkten tål frysning.

Produkten är BPA-fri.

För ditt barns säkerhet och hälsa. VARNING! Använd produkten endast under vuxen tillsyn. Kontrollera produkten varje gång före användning. Kassera vid första tecken på skada eller slitage. Kontrollera alltid vätskans/matens temperatur före servering.

Produkten är märkt med Glas s och gaffelsymbolen, vilket innebär att produkten uppfyller kraven för material som kommer i kontakt med livsmedel.

Sebra är under kontroll av den danska Food and Food Administration, eftersom företaget Tallrikar, skålar, Muggar och Bestick - alla så kallade matkontaktmaterial. Idag har Sebra bästa möjliga danska kvalitetsstämpel i förhållande till livsmedelssäkerhet.

Dragon TalesMed små berättelser är barnet inbjudet till ett verkligt drakuniversum. Här möter barnet skogsdrakar, slottsdrakar, flygande drakar, hungriga drakar och brandsökande drakar. Tillsammans med sina lojala riddare utforskar drakarna de snötäckta topparna, långsamma strömmar, Blå skogssjöar och vulkanutbrott. De ger sig ut på äventyr och besöker byar och slott. Dragon Tales är små berättelser om vänskap, om att kunna leva tillsammans trots stora skillnader och om önskan att uppleva och utforska nya områden.
Loading...