Logga in
Färg: Blå

Devold

Devold Norang trøje, dame

Goodie-pris
928 SEK
Normalpris
1.160 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Devold Norang är en läcker långärmad t-shirt som ingår i Devolds Lifestyle-kollektion, utvecklad förr i tiden. Du kommer att njuta av merinoullens fantastiska egenskaper för en aktiv vardag som du har för ett aktivt friluftsliv. 

Livsstilskollektionen består därför av temperaturreglerande merinoull och extra vikt har lagts vid Design detaljernaså att produkterna framträder med ett urbant uttryck som gör dem till ett bra val oavsett om du ska till studiokontoret eller hänga på ditt lokala café efter en promenad i gymmet

Norang är en fin långärmad dam-t-shirt. Den är tillverkad av 100 % merinoull som andas och reglerar temperaturen efter behov. Norang är därför bekvämt och ett bra val för både kalla morgnar på våren och varma sommardagar. 

Till skillnad från bomull är merinoull idealisk för aktiv användning eftersom ullen både andas och behåller sina isolerande egenskaper när den är fuktig. Därför startar du inte dagen i en kall och klibbig t-shirt när du har cyklat till jobbet eller studerat och fått din hjärtfrekvens upp och svettas på pannan.

Eftersom ullen är naturligt antibakteriell, undviker du också att din t-shirt kommer att lukta obehagligt från svett efter några gångers användning. Faktum är att du ofta bara kan torka och lufta dina ullprodukter och de kommer att lukta färskt igen och är redo att användas. Det är både enklare och mer miljövänligt än tvättmaskinen och gör merinoull produkter lysande för både vardag och resor användning.

Norang har en avslappnad passform i dammodell och passar bra till både Jeans och Shorts.

Sammantaget är Norang ett superval som en extra bekväm långärmad t-shirt för användning under sommarmånaderna, där den både håller stilen och säkerställer en bekväm temperatur, varken för varm eller för kall.

Devold Norang trøje, dame
Devold
Devold Norang trøje, dame
928 SEK
1.160 SEK
30 dagars returrätt
Loading...