Logga in
Färg: Hvid & multi

Lego

Den store pyramide i Giza 21058

1.699 SEK
Den store pyramide i Giza 21058
Lego
Den store pyramide i Giza 21058
1.699 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Förbered dig på en resa genom tid och rum med LEGO Architecture Den stora pyramiden i Giza Set. Skapad för att fånga det majestätiska och tidlösa underverket i de stora pyramiderna i Egypten, är denna imponerande Byggsats det perfekta valet för alla som vill ta med en del av världshistorien i sina hem.

Setet innehåller en noggrant utvald samling LEGO bitar som gör att du kan återskapa den stora pyramiden i Giza ner till minsta detalj. Från de imponerande stegen till den ikoniska spetsen är varje del utformad för att fånga essensen av detta UNESCO-världsarv och ett av världens sju underverk.

Den medföljande guiden tar dig genom den fascinerande Historia om pyramiden och den gamla egyptiska kulturen, vilket gör denna LEGO-arkitektur både pedagogisk och inspirerande. Upptäck hemligheterna bakom att bygga pyramiderna och få en unik inblick i ett av mänsklighetens mest monumentala projekt.

När den väl är klar kommer LEGO Architecture The Great Pyramid i Giza inte bara att vara ett imponerande konstverk LEGO utan också en elegant och mystisk utställning. Detta LEGO-set ger en känsla av vördnad och Historia till alla hem eller kontor och är den perfekta gåvan för arkeologi-, Historia- och LEGO-byggnadsentusiaster.

Res tillbaka i tiden och bygg din egen miniatyrversion av ett av världens mest hisnande monument med LEGO Architecture Den stora pyramiden i Giza. Utforska det förflutna, bygg och ställ ut detta ikoniska mästerverk och låt det Skåp ett bestående intryck i din LEGO-kollektion. Ett monumentalt stycke LEGOHistoria!
Loading...