Logga in
Färg: Grå

Columbia

Columbia Silver Ridge Utility Lite skjorte, herre

1.010 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Columbia Silver Ridge Collection är lätta och funktionella kläder utvecklade och designade för resor och utomhusbruk i varma områden. De goda egenskaperna gör också produkterna från Silver Ridge-kollektionen lämpliga för sommarbruk i Danmark när solen är hög på himlen.

Produkterna i Silver Ridge-kollektionen kännetecknas av stora detaljer och Columbias unika teknologier som lätt, andningsbart och fukttransporterande Omni-Wick-material och Omni-Shade-teknologi som ger produkterna ett naturligt solskydd. Från och med sommaren 2023 tillverkas produkterna i största möjliga utsträckning av återvunnet material.

Silver Ridge Utility SS Shirt (kort ärm) är en kortärmad skjorta som är perfekt för resor och aktiv användning under sommarmånaderna.

Skjortan har en asymmetrisk skärning så att den sitter snyggt oavsett om du sitter i eller över byxorna. Den har en bra bröstficka för små föremål som Solglasögon och mer 

Omni-Shade-tekniken ger ett effektivt solskydd motsvarande faktor 50 och tillsammans med ventilation i ryggen gör Silver Ridge till ett extra bra val på sommaren eller i områden och länder där solens UV-strålning är extra kraftfull.

Sammantaget är Silver Ridge Utility Shirt SS en läcker och funktionell Sommar och reseskjorta som du kommer att uppskatta runt om i världen.


Columbia Silver Ridge Utility Lite skjorte, herre
Columbia
Columbia Silver Ridge Utility Lite skjorte, herre
1.010 SEK
30 dagars returrätt
Loading...