Logga in
Färg: Grå

Columbia

Columbia Hatana Breathe vandresko, dame

1.400 SEK
Columbia Hatana Breathe vandresko, dame
Columbia
Columbia Hatana Breathe vandresko, dame
1.400 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Columbia Hatana Breathe är en stabil och extra bekväm vandringssko i dammodell. Skon är idealisk för sommarvandring i (främst) torr och varm terräng där den ventilerade Skor ser till att dina fötter inte kokar över. Samtidigt skyddar den förstärkta tåhättan effektivt dina tåspetsar från stötar när du rör dig längs ojämna vägar.

Den goda stötdämpningen gör Hatana till ett utmärkt val för stadsresor där långa varma dagar på toppade kullerstensstenar med massor av sightseeing kan vara lite av en utmaning för fötterna.

Hatana Breathe är skuren för kvinnor som vanligtvis har en något smalare fot än män och är byggd med Columbias unika material och teknik. Skon har en bra stabil hälkappa som ger bra överraskande bra fotledsstöd i terrängen. Ovandelen är i ventilerande mesh med förstärkningar i sikte och TPU som ger en andningsbar och robust Skor som skyddar tårna väl mot stötar när man rör sig på ojämna stigar eller i tuff och stenig terräng. Passformen säkras av Columbia Navic Fit, som håller foten stadigt och säkert på plats och hjälper dig att undvika blåsor på hälen. 

Mellansulan är extra Kompakt Techlite+ som har extra hög densitet och ger god komfort och dämpning så att du blir mindre trött i fötterna längs vägen. Adapt Trax-yttersulan har en bra grov profilering som ger bra grepp även på hala och våta ytor så att du står Fast under alla förhållanden.  

Sammantaget är Columbia Hatana Breathe en bra bekväm och stabil vandringssko som både är ett säkert val för sommarvandring med lätt packning och för alla typer av resor och daglig användning.

Loading...