Logga in
Färg: 0008

Lego

Coles jord-elementrobot 71806

289 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Barn från 7 år kan återskapa berättelser från säsong 2 av NINJAGO® TV-serien: Drakarna vaknar med den äventyrliga Leksaker Coles jordelementrobot (71806). Den coola mechen har rörliga armar och ben som kan lutas och vändas i dramatiska stridspositioner, Coles tunga rustning, en stor hammare och en cockpit med plats för en minifigur inuti.

Med denna anpassningsbara stridsrobot som aldrig tidigare setts kan Barn bygga sin egen mech också! De avtagbara benen, armarna och överkroppen kan kombineras med delar från två andra Robotar: Soras teknikelementrobot (71807) och Kais brandelementrobot (71808) (säljs separat). Barn kan ha timmar av roliga blandning och matchande delar för att Skåp en unik Leksaker av en actionkaraktär.

Ninja leksaken innehåller 2 minifigurer - den valfria Katana Sword Cole Tillbehör och en vargmask krigare med ett Tillbehör svärd - så att Barn kan spela fängslande ninja action. Setet kan också byggas med LEGO ® Builder-appen, som vägleder dig och ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr.
Coles jord-elementrobot 71806
Lego
Coles jord-elementrobot 71806
289 SEK
30 dagars returrätt
Loading...