Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: 0008

Lego

Chewbacca 75371

2.499 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
40-årsjubileum för Star Wars: Jedi-riddaren återvänder genom att Skåp en passande hyllning till en legendarisk wookiee med denna LEGO ® Star Wars-byggnad och utställningsfigur av Chewbacca (75371). Använd din kreativa kraft för att återskapa hans håriga LEGO-liknande Kropp och bygga hans patronbälte och gigantiska bowcaster. Den imponerande LEGO-byggnadsfiguren är över 46 cm lång och har ett inbyggt displaystativ. Setet innehåller också en tallrik med fakta om karaktären, liksom en LEGO minifigur av Chewbacca med bud-shooting bowcaster.

Berikande byggupplevelseDet finns enkel vägledning i förpackningen och i LEGO Builder-appen, som vägleder dig genom varje steg i den uppslukande byggprocessen så att du stolt kan visa upp din skapelse.

En galax av möjligheterDet började för länge sedan, i en avlägsen, avlägsen galax. Nu fortsätter historien hemma med LEGO Star Wars-uppsättningar och samlarobjekt för vuxna. Utforska sortimentet och hitta fantastiska julklappar eller Födelsedagspresenter till Star Wars-fans.
Chewbacca 75371
Lego
Chewbacca 75371
2.499 SEK
30 dagars returrätt
Loading...