Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: Multi

Sebra

Babystofklodser, 4 stk., Nightfall

Goodie-pris
359,20 SEK
Normalpris
449 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Mjuka tygtegelstenar med babyspeglar, bitande och illustrationer från Sebras Nightfall-tema – en berättelse om allt som händer när dagen hälls.
Tygblocken är fyllda med vaddering av återvunnen polyester.

Dessa fyra underhållande aktivitetsblock är gjorda för det första spelet, för att väcka barn och stimulera deras nyfikenhet. Perfekt för lek på magen och så tidiga Leksaker som barnet kan ta tag i och öva hand-öga samordning med. Världarna är mjuka att röra vid och har intressanta texturer och funktioner för barnet att utforska. Sätt staplingsblocken ovanpå varandra, rulla upp dem, lär ditt barn att räkna eller prata om djuren som illustreras på blocken. Barnet kan Övrigt möta den talade stjärnan, igelkotten Twinkle och haren Moonlight.

Beläggningen är tillverkad av plastmaterial, som naturligtvis är fritt från BPA, ftalat, PFOA, PFOS och formamid. Budgivningen är perfekt när de första tänderna rapporterar sin ankomst.

Rekommenderad ålder: 0+.
Märkning: CE.
Tvättinstruktioner: handtvätt.

Varning. Använd inte nära öppen låga.
OBS! Risk för kvävning: Ta bort skyddsfilmen från spegeln innan du ger leksaken till barnet.

Oavsett om temat NightfallDark faller på och lugnar ner sig i de små hemmen. Utanför lyser månen upp natthimlen och kommer tusentals blinkande stjärnor, vilket skapar ett magiskt tak. Temat Nightfall handlar om allt som händer när dagen går. Tillsammans med söta nattdjur tar Sebra barnet hela vägen in i skogen, mitt i natten. Här rör sig nattens djur runt det mörka landskapet och gör fina skuggor på väg. Ofta liknar skuggorna nya varelser och fantasin kan verkligen testas när månens ljus reflekteras i glänsande Ögon eller kasta skuggor på gamla trädstammar.
Babystofklodser, 4 stk., Nightfall
Sebra
Babystofklodser, 4 stk., Nightfall
359,20 SEK
449 SEK
30 dagars returrätt
Loading...