Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

Audi RS Q e-tron 42160

2.099 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i framtidens motorsport med LEGO Technic Remote Audi RS Q e-tron. Detta banbrytande LEGO-set är en hyllning till Audis engagemang för elektrifiering och rallyevenemang och låter dig bygga, kontrollera och uppleva den revolutionerande Audi RS Q e-tron i fjärrstyrd LEGO-form.

Setet innehåller en noggrant reproducerad LEGO-replikat av Audi RS Q e-tron, komplett med autentiska detaljer som aerodynamisk kaross, dämpning och en realistisk hytt med instrumentbräda. Den fjärrstyrda tekniken ger dig full kontroll över fordonet, så att du kan utforska terrängen, tackla hinder och uppleva den elektriska prestandan hos Audi RS Q e-tron på egen hand.

Fjärrkontrollen ger dig exakt kontroll och hastighetskontroll, vilket möjliggör en mångsidig körupplevelse. Upplev spänningen i att manövrera denna banbrytande fjärrstyrda Audi genom utmanande terräng och Skåp dina egna rallyäventyr.

Guiden som ingår i paketet tar dig på en informativ resa genom Audis engagemang för motorsport och introducerar dig till de tekniker och innovationer som ingår i Audi RS Q e-tron. Lär dig mer om bilens elektriska drivsystem och aerodynamiska Design medan du bygger din egen LEGO-version.

LEGO Technic Remote Audi RS Q e-tron är inte bara en byggnadsupplevelse, det är en inbjudan att uppleva framtidens banbrytande teknik i ditt eget vardagsrum. Ta fjärrkontrollen, slå dig ner bakom ratten och upplev spänningen med elektrifierad körglädje med detta imponerande LEGO-set. Ett måste för både Audi-entusiaster och LEGO-fans som vill vara en del av framtidens bilteknik!
Audi RS Q e-tron 42160
Lego
Audi RS Q e-tron 42160
2.099 SEK
30 dagars returrätt
Loading...