Logga in
Färg: Sort

Asivik

Asivik Hike Tights, dame

935 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Hike Tights är ett par välsittande och slitstarka vandringstights för kvinnor och det perfekta valet för kvinnor som vill ha ett par välsittande tights för alla typer av friluftsliv.

Vandringstightsen är konstruerade utan sömmar i grenen och har hög midja för att göra dem mer bekväma att bära, särskilt när du vandrar längre turer och med en ryggsäck. Den höga midjan innebär också att dina tights stannar på plats när du går in och ut ur tältet med en brännare, etc.

Vandringstightsen är förstärkta på knäna och bakom där de vanligtvis utsätts för extra slitage. Till exempel när du pausar på stenar och stenar eller sitter på knä vid elden.

För att möta behovet av Förvaring under vandringen placeras fickor på båda låren. En ficka är utformad med elastisk funktion och överlappning för att säkerställa att telefonen sitter på plats.

En extra smart detalj när du använder tights är att du enkelt och snabbt kan dra ett par skalbyxor över om du blir överraskad av regn eller vind längs vägen. Så du håller värmen effektivt samtidigt som du skyddar dig mot regn och vind.

Sammantaget är Asivik Hike Tights ett par välsittande och slitstarka vandringstights som ger dig god rörelsefrihet oavsett om du använder dem för Vandring eller andra aktiviteter som kräver god rörelsefrihet.

Asivik Hike Tights, dame
Asivik
Asivik Hike Tights, dame
935 SEK
30 dagars returrätt
Loading...