Logga in
Färg: 0008

Lego

Arins kamprobot 71804

209 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Med ninjaleksaken Arins stridsrobot (71804) kan Barn från 4 år lära sig att bygga när de går med i ninjahjältarnas försök att rädda sina drakvänner. Rollspelsleksaken har en imponerande figur av en mechrobot som kan inspirera barn att återskapa spännande äventyr från säsong 2 av NINJAGO® TV-serien: Drakarna vaknar.

LEGO ®-kitet innehåller 2 minifigurer: Arin med en katana Tillbehör och en varg mask krigare med ett svärd fäste. Arin passar in i den rörliga mechfiguren, som har ett stort svärd och ett roterande blad, medan vargmaskkrigaren kan flyga i ett glidreglage med justerbara vingar, ett discoskjutreglage och 2 spjut. Det finns också en tegelbyggd kristallgrotta med en Throttle Club inuti och ett vapenstativ med 2 gyllene catana svärd som Tillbehör

Ninja leksaken är utformad som en rolig upplevelse för Barn från 4 år som upptäcker glädjen att bygga med LEGO tegelstenar. Setet innehåller en startplatta: en delvis konstruerad utgångspunkt för Barn att bygga snabbt och med självförtroende.
Arins kamprobot 71804
Lego
Arins kamprobot 71804
209 SEK
30 dagars returrätt
Loading...