Logga in
Färg: 0008

Sebra

Ammepude, vaskebjørnen Rebel

999 SEK
Ammepude, vaskebjørnen Rebel
Sebra
Ammepude, vaskebjørnen Rebel
999 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Multifunktionell amningskudde med kapokfyllning utformad som tvättbjörnsrebell. Rebels öron är vackra zeroer-taggar för barn. De känsliga knytbanden kan knytas runt midjan för att förhindra att vårddynan rör sig samtidigt som du kan frigöra händerna.

Ta vårddynan över axlarna eller häng den på barnvagnens guide när du ska vända knytbanden kan knytas så att längden matchar dina behov.

Vårddynan kan också användas för att stödja magen under graviditeten och som en kudde för ditt barn när du tränar på att ligga på magen eller sitta på egen hand.

Kapok är en silkeslen naturlig fiber som innehåller en naturlig antibakteriell bitter substans som gör det omöjligt för husdammskvalster att leva i. Därför är kapok ett idealiskt material för allergiker. Kapok är också andningsbar och värmereglerande.

Behandling av KapokDa amningsdyna är fylld med supermjuka och naturliga Kapok-fibrer. Det är viktigt att du följer dessa tvätt- och torkinstruktioner om det blir nödvändigt att tvätta och torka din produkt.

Tvätta alltidTvätta sköterskedynan ensam och endast i 40 grader för att skydda capsoc-fibrerna.
Välj ett kort tvättprogram och undvik extra skuld eller blötläggning eftersom detta kan förstöra de kapocka fibrerna.
Välj ett diskprogram med extra centrifugering eller kör en extra centrifugering (helst 1 200 varv) efter tvätt för att få ut så mycket vatten som möjligt före torkning.
Använd ett milt rengöringsmedel utan blekmedel eller enzymer.
Använd inte sköljmedel.

TorkningEfter tvätt ska vårddynan omedelbart torkas. Observera att det tar tid att torka kapocfibrerna ordentligt.
Torka sängkläderna ensamma i torktumlaren.
Vi rekommenderar att du använder ylletorkande bollar eftersom de bidrar till att minska torktiden samtidigt som fibrerna inte klumpar ihop sig.
Välj ett medelvärmeprogram och torka sänglådan cirka 30 minuter åt gången, känn sedan produkten.
När produkten är något fuktig, ta bort den från torktumlaren och låt den slutliga fukten försvinna genom att placera produkten på en tyst plats, till exempel i ett rum med golvvärme eller över ett torkställ.
Loading...